torsdag 19. mai 2011

Så er vi på landjorden igjen..

Det er rart å være på land igjen etter to og ei halv uke på havet.  Det mest slående er å høre livlig fuglekvitter igjen. Og så er det en helt annen verden vi har kommet til - med europeisk orden! Selv om disse øyene er portugisiske så er det nesten som å være på hjemmebane igjen. Temperaturene er normale, hus, veier og gater er solide og vellstelte, nyutsprunget løvverk på trærne, fugler som kvitrer, kjente matvarer i butikkhyllene, kildesortering, parker, ..  Allt sammen bare helt kjempemessig!

I dag kom siste norske båt inn; Rikaros, så nå er alle de norske karibiabåtene kommet vell over - bortsett fra noen få som har tatt turen oppover langs USAs kyster.

Vi er heldige og har fått oss bryggeplass ved flytebrygge. Vi har feiret 17.mai. Vi har besøkt Peters Cafe Sport mange ganger. Vi har ruslet noen turer opp i Hortas gater. Vi skal de nærmeste dagene få ryddet og vasket båten, få  fikset og ettersett utstyr, få leid oss bil og kjørt rundt på øya pluss mye mer.

Elin klar for 17.mai-feiring.


17.mai-frokost på moloen


..og gjensyn med de andre seilerne. Her Anne Lise fra Viking Crussader, Elin, Dina fra Dina fra Os og Stephania fra Avventura.

 Masse 17.maistemning - og nasjonalsangen synges selvfølgelig.

Horta, hovedstedet på Azorene, er en veldig flott liten by.

...og så skal det bli spennende å se resten av øya Faial de nærmeste dagene..


2 kommentarer:

  1. Har fulgt med bloggen deres over Atlanteren.Er gift med Trond på Bogenvilla fra Steinkjer.Trond er vel ikke kommet frem enda?Har ikke hørt fra han siden han starta fra Antigua 2.juni,han har ikke sattelittlf.Håper de dukker opp snart.Hilsen Erna

    SvarSlett
  2. Det ble feil dato,han starta 2.mai,med kurs for Azorene.Erna

    SvarSlett