tirsdag 2. november 2010

Jubeluke på Gran Canaria

Vi ligger nå til havn i Puerto Rico på sydsiden av Gran Canaria. Silje, Håkon, Sondre og Vetle har endelig kommet på besøk og vi har kjempefine dager i fint sommervær. De første dagene la vi skuta for anker utenfor hotellet deres i Arguineguin. Men det ble litt mye vugging og kjettingbråk om nettene (ankerkjetting mot steinbunn bråker forferdelig når båten svinger på svai) så vi valgte å gå til ei skikkelig flytebryggehavn her i Puerto Rico. Vi blir her til slutten av uka. Drar så til Las Palmas for å forberede Atlanterhavskrysset sammen med resten av ARC-båtene.

Sjenert. Det er rart både for store å små å se hverandre igjen etter nesten fire måneder.

 
Men sjenansen ble fort overvunnet. Dagene er tilbrakt ved eller i vannet på forskjellige måter.
 
På båttur ...


..med skikkelig sjørøvermannskap.

 
Silje har feiret 24-årsdag. Dagen ble avsluttet med restaurantbesøk - altså på samme måte som de fleste dager når vi ferdes med folk på snarvisitt i syden.

 
Til ankers i Arguineguin. Arguineguin må være en av de norskeste plassene som finnes utenfor norge. Man drar ikke hit for å oppleve fremmedartede fenomener eller utenlandske kulturer. Men det er meget godt tilrettelagt for soling og shopping.


Til havn i Puerto Rico. Puerto Rico er like Scandinavisk som Arguineguin er norsk. Her ligger vi til ved "norskebrygga". For øyeblikket er vi 6 norske, 2 svenske og en dansk båt bare på denne ene brygga.


I kveld skal småsjørøverne ligge over i båten sammen med mormor og morfar.
 

1 kommentar:

  1. Hei dere. Det er så utrolig gøy å lese det dere skriver og se alle de flotte bildene!!!! Jeg blir rent misunnelig:) Trøster meg med at her holder vi varmen oppe med en febersyk Even :-S, så får vi gå over til vedfyring når tempen er nede i normalen igjen. Hils masse til Håkon, Silje og de to små sjørøverne. Gleder meg til å lese fortsettelsen. God tur videre!
    Hilsen fra Ranheim.

    SvarSlett