onsdag 7. juli 2010

Underveis!

Sendt fra mobiltelefonen:


Nøyaktig klokken 14:15 forlot vi Skansen havn i Trondheim. Silje og Håkon var på kaia og tok farvel. De siste dagene har vi hatt mer besøk enn vi noen ganger har hatt før. Trivelig å vite at også andre setter pris på turen vår.

Nå tror vi at vi har fått med oss alt. Til vår store glede virker også autopiloten. Hvor langt vi drar i dag vet vi ikke. Men været er rolig, lufta varm og iflg værmeldinga også sol utpå ettermiddagen. Litt rar følelse å endelig være på tur. Dagen kom så fort, og egentlig har alt med planlegging og beslutninger gått så utrolig enkelt og greit.Ingen sommerfugler eller klumper i magen nå. Det å dra nå føles bare som en naturlig fortsettelse på det vi har brukt lang tid på å planlegge.

Ha det fint alle dere der hjemme!

5 kommentarer:

 1. Vi på Oppdal ønsker dere god tur! Skal følge bloggen og dere underveis. Kommer dere tilbake til julemiddagen hos mor og far den 2. juledag? Kommer dere tilbake og feirer vår 30 års brullupsdag nyttårsaften? Hvordan veksle julegaver? Mange saker vi ikke fikk drøftet førdere dro. Vær forsiktig og ta vare på dere selv! Elin og Steinar

  SvarSlett
 2. Den teknikken, den teknikken....!
  Tenk at det fremsdeles går an å holde kontakt med dokk der langt ut på Trondheimsfjorden....

  God tur !

  Bjørn Frode

  SvarSlett
 3. Ser at du framdeles husker gjenbruk og ikke kjøper alt nytt. På bildet av Elin til rors vises støvsugerslangen fra Heggstadmoen som er brukt til ledningsføring.

  SvarSlett
 4. Hei!Her på klinikken Elin følger vi spent med hver dag. Tenk nå har dere dratt, god tur! Hilsen Siri, Gunn, Laila

  SvarSlett
 5. Takk for alle godtur-hilsningene!

  SvarSlett