torsdag 1. juli 2010

EVENTYRERE PÅ HELTID!Dagen har gått med til å teste nytt utstyr. Utstyr som vi selv har glemt å kjøpe inn. Heldigvis finnes det gode kollegaer som vet hva som trengs for en langtur. Takk for omtanke og oppmerksomhet TRV-folk!

Oppmerksomhetene fra Klinikk Stokkan har ikke vært mindre der fra heller. Elin har fått alt som trengs for et år på tur - alt utenom sjørøverutstyr. Dermed er vi dekket helt opp!

I tillegg har Klinikk Stokkan stilt opp med medisinsk utrustning for ferden. Skal vi bruke alt på oss selv må vi visst bli FRYYYKTELIG syke. Det tror jeg ikke de ønsker, så meningen er nok at vi skal være i stand til å åpne egen klinikk når reisekassa blir skrinn. Har hørt slike tilbud alltid er velkomne på utposter - og autorisasjoner kan hentes på internett! Verden er full av muligheter!

Nå er vi blitt eventyrere på heltid begge to - og all vår tid kan gå med til ekspedisjonsforberedelser.
Neste uke drar vi - Herlig!

2 kommentarer:

  1. Ragnhild Thorin2. juli 2010 kl. 13:54

    Godt å se at utstyret er prøvd ut. Det er alltid dumt hvis man oppdager at det ikke fungerer når det er behov for det! Og da snakker jeg mer om lappen foran øyet enn det medisinske utstyret fra Stokkan-klinikken. Lykke til med siste finnish!

    SvarSlett
  2. Så fin du va Rolf! Ha en fin tur, og pass godt på dokker sjøl! Du fikk ikke sponsa vasektomi av Klinikk Stokkan da? Hvis ikke kan det jo hende at dokker kjæm hjæm 3 stk! Ha-ha!
    LYKKE TIL!

    SvarSlett