fredag 23. juli 2010

Ankommet Fair Isle

Sendt fra mobiltelefonen;


Det har vært en strålende dag på havet. Riktignok lite vind, men med motor skufler vi unna likevel. Har nå lagt til kai på Fair Isle - den pene/vennlige øya. Den ser både vennlig og pen ut. Her bor det 70 mennesker iflg den lokale mannen på kaia. Fendere var det bare å hente på land og havneavgiften er frivillig. Den legges bare i en blikkboks på kaia - registrerer at den ikke kan være tømt i løpet av sommeren.

Etterhvert, etter litt mat, skal vi nå få utforsket de nære omgivelsene..

2 kommentarer:

  1. Det der går jo bra ser jeg. Du har bruka mye diesel nå syns jeg. Skulle dette ikke være en tur fokusert på miljøets sårbarhet og muligheter? Flott at du Rolf er så interessert i kultur! Din gamle håndarbeidslærerinne skulle bare visst at du dro "over there" for å se på strikkevarer! Fortsett og skriv og ta masse bilder! Kjempetrivelig og gå inn på datan om kveldene å se om der er kommet nye oppdateringer. Ellers så kan vi til orientering fortelle at det er uutholdelig varmt her i gamlelandet nå. God tur videre og ha ei god helg!

    SvarSlett
  2. Ved ankomst Skottland har vi bare brukt halvparten av de 150 literne vi fyllte opp i Norge! .. Det er ikke mer enn man bruker på ei arbeidsuke hjemme.

    SvarSlett