søndag 11. juli 2010

Måløy

Vi ligger nå i gjestehavna i?/på? Måløy og rykker i fortøyningene. Det blåser masse og med storm styrke i  kastene. Heldigvis blåste det ikke skikkelig opp før vi var i havn. Over Stadt var det silkeføre med en liten vind fra NØ, sol og flere og tyve grader varmt.

Når man seiler på lange havstrekk og det bølger er det viktig med lebrett. Både for å ha en sjøkøye man kan ligge og slappe av i uten å rulle ut av men også for å holde pikkpakk på plass så det ikke kastes rundt i båten. Vi har brukt ettermiddagen etter ankomst Måløy på å lage slike til salongbenkene.

Værmeldingene framover er ganske sikre; lavtrykk etterfulgt av lavtrykk med tildels sterke vinder. Så når vi skal krysse Nordsjøen er foreløpig usikkert. Nå skal vi uansett bruke mandag formiddag i Måløy. Så får vi se hva vi gjør etterhvert. Vi har da ferie..

1 kommentar:

  1. Flott at dere oppdaterer bloggen fortløpende så lenge dere har nettforbindelse. Har kjøpt meg campingvogn og ser fram til å bruke den når det er sterk vind, snøbyger og snøstorm. Håper dere fortsatt tar vare på Bjarne og ikke sliter ham ut så tidlig på reisen. God tur videre! Steinar

    SvarSlett