fredag 29. april 2011

Da drar vi ut på havet!

Elin, Rolf og Benjamin klare for å legge ut på havet

Endelig er været og værutsiktene slik at vi kan legge ut på Atlanterhavsoverfarten med utsikt til rimelig greie vind og bølgeforhold de første dagene.

Avgang fra Saint Martin i dag fredag kl 12:00 lokal tid (18:00 norsk tid). I dag drar også Fryd, Leahnis, Rikaros, Maja + et antall franske båter. Flere norske båter dro ut fra BVI i går og er sånn sett på linje med oss.

Vi kalkulerer med 21 dager til Azorene. Det kan bli et par dager mindre og det kan bli ei uke lengre. Vi får se...


Vi skal forsøke å oppdatere bloggen daglig med korte statusrapporter. Oppdaterer klokken 15:00 UTC. Kommentarer som skrives på bloggen underveis kan vi nå lese ombord. Vi er takknemmelig for alle kommentarer og tilbakemeldinger som måtte komme.

Ellers så kan vi  kontaktes på satelitttelefon 8816 316 70644 (kr 12 pr minutt). Men det er helt gratis å sende tekstmeldinger til samme nummer hvis du bruker linken; http://messaging.iridium.com  (ikke alltid mulig for oss å svare). Vi er utenfor mobildekning hele veien...

Vi har også mailadresse ombord som vi plukker ned daglig; zita(alfakrøll)mailasail(dått)com (skift ut med tegn og fjern parantesene). Mailserveren rensker bort alle bilder og vedlegg slik at vi kan få lastet ned mailene ved hjelp av satelitttelefonen uten at vi ruineres av tellerskritt. Mye tekst har ikke noe å si.

Ha fine maidager der hjemme! Vi sees snart i europa!

1 kommentar:

  1. Hei. Da er vi beredt til å følge havseilasen og hjemreisa her fra pc'n. Ha en finfin tur videre. Her hjemme springer bjørka, det er sol og tørrvær. Helt sikkert bart når dere kommer hjem ;)
    Sigve

    SvarSlett