torsdag 21. oktober 2010

Fuerteventura - mer fiskelykke!

Sendt fra mobiltelefonen;

Dagens tunfisk!

Da er vi på tur langs en ny kanariøy - Fuerteventura, den nest største av kanariøene etter Tenerife. La ut fra Lanzarote i går og dorget oss sørover til Puerto del Castello på østkysten av Fuerteventura. Fangsten ble to stykk relativt små fisker - av ukjent type. De smakte fortreffelig etter en tur i stekepanna, og ettersom vi fortsatt lever i dag var di nok heller ikke spesielt giftige.

I dag har vi fått en fin tunfisk på kroken, av en litt annen type enn forrige gang. Blir nok nokk til et par middager. Det er bra for utvalget av middagsmat på butikkene i feriebyene her er ikke stort. De regner vel med at turister spiser på restaurant og at båtfolk fisker maten selv.

Planen videre er å krysse over til Gran Canaria i løpet av helgen. Leif mønstrer av og reiser hjem onsdag 27, og til neste helg kommer Sondre, Vetle, Silje og Håkon på ferietur til Arguineguin på Gran Canaria. Det gleder vi oss KJEMPEMASSE til - har ikke sett småknøttene våre på over tre måneder nå.

..og har noen en fiskebok til overs, med litt sånn halveksotiske fisker i, skrevet på et forståelig språk som da naturligvis ikke er spansk, ..kan dere jo sende den med Silje & co nedover. Ikke sikkert at neste fiskefangst er like harmløs som den i går..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar