onsdag 13. oktober 2010

Ankommet Isla Graciosa

Sendt fra mobiltelefon;

Graciosa! Elin og Leif.

Da er vi, Leif, Elin og Rolf, ankommet øya Graciosa på nordspissen av Lanzarote etter en 49 timers overfart fra Madeira. Overfarten har gått helt fint. De første 15 timene med fin seilvind. De neste 34 timene ble det lite og stort sett ingen vind og måtte ta i bruk motoren - har derfor nå 1800 dieselmotoromdreininger i minuttet innarbeidet i kroppen.

Ved ankomst Graciosa viser det seg at gjestehavna er full. Har derfor lagt oss for anker i ei bukt rett vest for landsbyen Caleta de Sebo. Helt greit i det rolige fine været; sol, svettvarmt og 25 grader i vannet. Blir å ta jolla en tur til land utpå ettermiddagen når siestaen er over her ombord - og på land.

2 kommentarer:

  1. Hei sjøfarende.
    En hilsen fra det kalde nord. Kom fra Inntian på søndag. Sitter nå og leter etter tur til Gran Canari i slutten av denne mnd.Kanskje vi møtes?Kos dere og god tur videre.
    Lalla og Jarle

    SvarSlett
  2. Hei der i varmen! Det snør her på Oppdal i dag. Dere har vel ikke tenkt tanken på at vi lider her? Frostvæske, piggdekk og lue med øreklaffer er den nye moten her i heimen. Artig å følge med dere. God tur videre!

    SvarSlett