lørdag 2. juli 2011

Hjemme igjen!


Fredag 1.juli klokken 19:00 klappet vi til kai i Skansen havn etter 356 dager på tur! På brygga, overraskende og kjempehyggelig, sto det en hel velkomstkommité og tok imot oss. Takk for den fine velkomsten alle sammen!


Etterpå ble vi invitert hjem til oss selv ..  ..og omtenksomt nok var det sørget for rikelig med god mat.


Sondre og Vetle treffer igjen mormor og morfar - og vi treffer igjen dem!


Hjemme hos oss selv igjen.

Bortsett fra det å treffe igjen kjente og kjære føles det å komme hjem etter en lang tur merkelig nok ikke mye anderledes enn å komme hjem etter en kort helgatur.. Huset står som det sto da vi dro, blomsterbed og rosebusker kanskje noe vel overgrodd,  - men ellers alt tilsynelatende som da vi dro.

Nå skal vi bruke noen dager og uker på å vende tilbake til hjemmelivet - og så skal vi etterhvert komme tilbake med noen oppsummerende ord før vi avslutter denne bloggen. Gjennomføringen av neste store drømmeprosjekt vil selvfølgelig få en ny blogg...


Ute på Inntian ble det et gjendsidig og gledelig gjensyn med mor/svigermor.Fra Inntian til Trondheim hadde vi kjempefin medvindsbør. Strekningen ble unnagjort på 8 raske timer. Rart å tenke på at for 15 år siden med vår første seilbåt var denne strekningen et helt sommerferieprosjekt - med båten full av barn, katt og kattunger - og med flere overnattinger underveis. Alle eventyr starter en plass og vårt tureventyr over havene startet vel egentlig den gangen..

I lasten hjem hadde vi to orntlige sjørøverskatter, gravd frem i Deadmans Bay på jomfruøyene.Den ene sjørøverskatten er overlevert.Nest siste natt over nordsjøen og turens siste solnedgang. Ett år går så utrolig fort, forfærdelig fort. Det føles så utrolig godt at vi tok oss tid til dette krumspringet - ett helt år - og det før også dette året forsvant likedan som alle andre år...

Vi vil etterhvert komme med et etterord til denne bloggen..
Inntil da - takk til dere alle som har fulgt oss gjennom disse bloggsidene, og tusen takk til dere som har kommentert, sendt meldinger og mailer underveis. Det har vært kjempeartig for oss å dele litt av det vi har opplevd på denne måten.

Ha en fin sommer alle sammen!

1 kommentar:

  1. Ragnhild Thorin4. juli 2011 kl. 09:04

    Velkommen hjem! Litt kjedelig at dere er hjemme igjen dog siden det har vært ett års underholdende lesing. Men jeg gleder meg til neste eventyr og ny blogg! (Hvis jeg får tid til å lese sånt i den nye jobben min da...)

    SvarSlett