søndag 30. mai 2010

Endelig masta på land

Etter mange utsettelser har vi endelig fått masta på land. Vi ble de første til å ta seilforeningens nye flotte serviceområde på Skansen i bruk. Helga har gått med til å dra nye fall, feste lensetakler og kutterstag. I tillegg er vindmåler og ny led-lanterne montert på toppen. På onsdag skal masta på igjen. Da er enda ett av de store prosjektene ferdig.
Stort sett hver ettermiddag går med til klargjøring av båt. Nødpeilesender er på plass, genakerbom skrudd på og masse mye annet. Kjøleboksen har fått mer isolasjon - vi forventer at det er skikkelig varmt dit vi skal. Det tar tid å forbererede båt for verdenshavene, enkelte ting mye tid. Men det drar seg til, vi kommer nok i mål i løpet av juni. Uansett i starten av juli drar vi - de delene som ikke er ferdig montert da tar vi med oss!

Foruten båten er det mye annet som må vies oppmerksomhet; forsikringer, båtpapirer, visum - det meste i god prosess men ikke helt avsluttet. Etterhvert må det bli salg av bil - i tillegg til pakking av det vi skal ha med oss. Vi ønsker oss mange og lange lydbøker, om noen skulle ha noen ferdighørte å avse.

Nå er det bare en liten drøy måned igjen til vi drar ut i eventyret...
..og det kribler i sjela!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar